Blog

“Hun trillede sgu lige om på højre side og retur. Det har jeg ikke set før idag!” , sådan skrev en mor til mig igår, efter at hendes baby datter for første gang havde været i mine hænder i klinikken.
Og ved du hvad, nogen gange må selv en lady gerne bande. Indimellem nærmest kalder situationen da på det – som her;))
Det er en stor fornøjelse at se småfolk i klinikken. Oftest kommer de til mig, fordi forældrene har bemærket, at babys ryg gerne laver “bananform”, at baby har “favoritside” og helst drejer hovedet kun til den ene side, eller fordi baby har forstoppelse eller “bare” alment synes ikke at ha´ det helt godt. Med blide hænder sporer jeg mig ind i de indre mønstre af sammenhænge, som lige skal ha´lidt hjælp: Vikler ud og mærker efter. Baby-hviskeri, er der nogen, der indimellem har kaldt det;)
For de har oftest ret, forældrene. Trods naturlig søvnmangel og manglende overskud og indimellem også trods usikkerheden ved for første gang i livet at stå med et baby-mirakel i armene: Uanset omstændigheder er det sandt, at ingen kender din baby bedre end du gør. Så fornemmer du at noget er galt? Søg hjælp.
Herfra et knus til alle morgentrætte småbørnsforældre.
(Foto: Unsplash, @Adele Morris)

Helle er højt specialiseret i krop-psyke sammenhænge og i integreret manuel behandling af indre anatomiske sammenhænge, som inkluderer både bevægeapparat, kar- og nervesystem samt det viscerale system. Helle er autoriseret fysioterapeut og psykoterapeut. Hun har et dobbelt masterniveau i NLP og hypnoterapi og desuden en international eksamen som kraniosakralterapeut.

Leave a Comment: