Blog

Jeg har fået den skønneste hilsen fra en glad mor til en teenagepige, som ikke længere har migræneanfald …
Pigens mor skrev:
“I halvandet år, har min 13 årige datter lidt af migræne, et par gange om måneden. Min datter havde et besøg hos en børnelæge – løsningen på hendes migræne, kunne være daglig Forebyggende migrænemedicin. Men heldigvis besøgte vi Helle. Allerede efter 1 behandling, forsvandt migrænen. Min datter har i alt fået 3 behandlinger, som forandrede ALT . Vi er evigt taknemmelige for behandlingen og for det Helle kan. Nu kan min datter have et almindeligt teenageliv. Tak !”
Selv tak, kære “teen-mor”! Mange tak for de smukke ord – og for tilliden. Jeg har stor respekt for, hvad lægerne kan medicinsk – og samtidig også stor respekt for, at man som mor kan ønske en anden løsning for sit barn, hvis det er muligt. Det var det heldigvis her;) Det var en glæde at kunne hjælpe her, og det er en fornøjelse at jeg nu er blevet overflødig;)
Kh
H

Har du migræne?

Hvor mange af jer, der læser med, mon også kender et barn eller en voksen, som har migræne?
Vidste du, at 640.000 danskere har migræne? Og selvom migrænen oftest ses i aldersgruppen 35 – 54 år, slås også mange børn og unge med de ekstreme smerter.

Migrænebehandling i smerteklinikken i Køge

Migræne er blandt de hyppigste årsager til, at nye klienter i alle aldre finder ind til mig i klinikken i Hugos Gård. Med 20+ års specialiseret erfaring møder jeg også gerne dig. Jeg lover dig ingen mirakler – der findes næppe en onesize løsning på så kompliceret et problem som migræne (var det tilfældet, så havde du fundet den løsning allerede, ikke?). Jeg lover dig kun, at hvis de redskaber jeg behersker, er en væsentlig del af din løsning, så vil du mærke klar begyndende bedring på de første 3 behandlinger (typisk med 2 ugers interval). Det er min måde at vise faglig integritet på – og det gælder i øvrigt uanset hvilken smertebaggrund, du kommer til mig med.
eller læs mere om hvad jeg kan tilbyde dig.
(Foto: Unsplash, @carolinehdzz)

Helle er højt specialiseret i krop-psyke sammenhænge og i integreret manuel behandling af indre anatomiske sammenhænge, som inkluderer både bevægeapparat, kar- og nervesystem samt det viscerale system. Helle er autoriseret fysioterapeut og psykoterapeut. Hun har et dobbelt masterniveau i NLP og hypnoterapi og desuden en international eksamen som kraniosakralterapeut.

Leave a Comment: