Behandling

Hos mig bliver du set som et helt menneske, på den måde at behandlingen har fokus på hele kroppen og dens forskellige systemer for at lokalisere og behandle den primære årsag til smerterne/generne. Jeg orienterer mig med andre ord mod systemet bagved dine smerter/gener.

Igennem omtrent 25 år har jeg uddannet mig teoretisk og praktisk (og gør det stadig), læs gerne mere i min profil. Jeg har trænet mine hænder i at opfatte små nuancer af spænding i klientens krop under behandlingen, sådan at jeg kan bruge mine hænder til at diagnosticere og behandle dig. Lade din krop fortælle, kan man sige.

Behandling hos mig kalder jeg integreret manuel behandling, fordi det netop er en integration af mine kompetencer som autoriseret fysioterapeut i kombination med mine efteruddannelser. Jeg har specialiseret mig i blid, manuel behandling med anatomisk præcision – af årsagssammenhænge som involverer din krop.

”Kan du hjælpe mig af med min migræne?” Jeg får ofte henvendelser fra mennesker som vil høre om jeg kan hjælpe med smerter et specifikt sted, eller svimmelhed, indre uro eller noget fjerde. Mit svar er altid: Jeg ved det ikke. Jeg ved det ikke på forhånd, fordi ens symptomer hos forskellige klienter kan have vidt forskellige årsager. Men dette kan jeg sige til dig: Hvis de kompetencer jeg har er en væsentlig del af din løsning, vil du mærke en klar fremgang på de første 3 behandlinger. Det gælder uanset om du kommer med migræne, underlivssmerter eller stress-relaterede gener i kroppen. Eller om du kommer med din baby der har ondt i maven, eller som har en favoritside. Eller noget helt andet.

Her er nogle eksempler på hvad jeg typisk behandler i klinikken:

  • Migræne og andre typer hovedpine hos voksne og børn
  • Smerter og ubehag i kroppen. For eksempel i ryg, skulder, nakke, bækken, underliv, hofter, albuer og hænder
  • Bidfunktionsproblemer og visse typer tandsmerter
  • Skader efter ulykke (for eksempel whiplash og hjernerystelse), smerter efter fald, slag, infektion og operation
  • Åndedrætsproblemer
  • Stress og psykosomatiske gener
  • Smerter og forstyrrelser hos børn, eksempelvis kolik, favorit-side hos baby, skæv ryg, motoriske problemer, hyperaktivitet, koncentrations- og indlæringsproblemer. Signalstærke og sensitive børn.
  • Mange særligt sensitive børn og voksne (HSP) har stor effekt af manuel medicin

Til børn under 7 år og til klienter med hjernerystelse anbefaler jeg altid korte tider. Er du i tvivl, så vælg gerne en lang tid og spørg mig om min vurdering, når vi ses i klinikken.

For at kunne behandle dig på højest mulige niveau prioriterer jeg løbende uddannelse. Det betyder at jeg prioriterer kurser og videreuddannelse i ind- og udland, og det er en af grundene til at du i perioder oplever at min venteliste vokser. Ved akut behov: Skriv til mig for at høre om muligheder – meget kan lade sig gøre med lidt fleksibilitet.