Behandling

Unik smertebehandling

Når du kommer til smertebehandling hos mig i Køge, bliver du set som et helt menneske. Uanset om det er i krop eller sjæl du har kroniske smerter, orienterer jeg mig nemlig imod systemerne bagved dine kroniske smerter, i stedet for at fokusere blindt på dine symptomer:

Specialiseret smertebehandling

Det gør jeg for det første ved at have fokus på strukturerne, som indvendig forbinder hele din krop fra isse til fod, og som via skæve træk kan give spændingsmønstre der spreder sig i dine forskellige fysiske systemer af muskler og led, organsystem, nervesystem, blodkar og lymfer. Jeg finder ofte fysiske årsager til kroniske smerter et helt andet sted end der, hvor klienten oplever de kroniske smerter. Årsagen til dine smerter kan altså være et helt andet sted, end der hvor du har ondt.

Specialiseret smerteforståelse involverer tanker og følelser

For det andet har jeg fokus på mentale og følelsesmæssige årsager til dine kroniske smerter. For eksempel kan chok og stress være massivt udløsende årsager til kroniske smerter.

Hyppigt oplever jeg også i min smerteklinik i Køge, hvordan følelsesmæssige og tankemæssige mønstre kan fastholde kroniske smerter, sådan at du fortsat har ondt, selvom vævet for længst er lægt, og der derfor ikke længere er en egentlig anatomisk strukturel årsag til de kroniske smerter.

Integreret behandling af kroniske smerter hos børn og voksne

Når du kommer til mig i smerteklinikken i Køge, tilbyder jeg dig derfor en integreret og specialiseret smertebehandling, som har fokus på hele dig: Fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Igennem omtrent 25 år har jeg uddannet mig og opnået den faglige pondus, der er din kvalitetsmæssige garanti, når du søger specialiseret smertebehandling. I min profil kan du læse mere om mine uddannelser i fysioterapi, psykoterapi, efteruddannelse hos osteopater, kraniosakralterapi, og om mine uddannelser i hypnoseterapi og NLP terapi.

Jeg har trænet mine hænder i at opfatte små nuancer af spænding i klientens krop under behandlingen, sådan at jeg kan bruge mine hænder til at diagnosticere og behandle dig. Og jeg er terapeutisk uddannet i at komme hele vejen rundt også om de følelsesmæssige og mentale årsager til kroniske smerter hos både børn og voksne.

Din krop fortæller inden du åbner munden

For uanset om vi er børn eller voksne, er dette altid sandt: Din krop fortæller hvordan du i virkeligheden har det. Og den fortælling starter faktisk længe inden du åbner munden for at tale.

God smertebehandling starter med evnen til at lytte, og i min smerteklinik lytter jeg med ører & med hænder, men også med den faglig pondus og intuition, som er bygget af mange års specialiseret erfaring i smertebehandling.

”Kan du behandle min migræne?”

Jeg får ofte henvendelser fra mennesker som vil høre om jeg kan hjælpe med smerter et specifikt sted, eller svimmelhed, indre uro eller noget fjerde. Mit svar er altid: Jeg ved det ikke. Jeg kan nemlig ikke vide det på forhånd, fordi ens symptomer hos forskellige klienter kan have vidt forskellige årsager.

Men dette kan jeg sige til dig: Hvis de kompetencer, jeg har, er en væsentlig del af din løsning, vil du mærke en klar fremgang på de første 3 behandlinger. Det gælder uanset om du er barn eller voksen, uanset hvor dine kroniske smerter sidder, og uanset om det er primært fysiske, mentale eller følelsesmæssige mønstre som er årsag til, at du søger specialiseret smertebehandling hos mig. Hos mig er du i trygge hænder.

Her er nogle eksempler på hvad jeg typisk behandler i smerteklinikken i Køge:

Her kan du læse mere om …:

Jeg ejer Køge Smerteklinik, som “bor” i Køge Klinik, der drives i fællesskab af osteopat James Taylor og migselv.